Audi A4,2004, S-Line,2.5tdiq

Täällä voit esitellä Diesel -projektisi ja kommentoida muiden projekteja.
awi
Viestit: 1
Liittynyt: 31 Heinä 2013, 11:22
Paikkakunta: Tampere

Audi A4,2004, S-Line,2.5tdiq

Viesti Kirjoittaja awi »

Morjens,
Ajattelin kirjautua sivuille kun huomasin että iso osa entisen pyhänsavun käyttäjistä on siirtynyt tänne.Pariin vuoteen ei ole kerennyt autoihin paneutua,mutta nyt tulikin sitten uusi alku aika napakasti.
Lomareissulla Euroopassa päätti jakopää sanoa ittensä irti mahtavassa Puolanmaassa...
Tänään juuri sain korjaamolta vahvistuksen että venttiili(t) on mennyt..eipä siinä sitten kun vaihtokonetta tilaamaan ja lisää vuorokausia tinkimään hotlasta.
Onni onnettomuudessa että hajosi 100m päähän korjaamosta ja halvimpaan maahan...jonkun 120-140tkm ajettu vaihtokone BDH ,takuu purkaamosta,kaikkineen apulaitteineen kustanti 950€ :shock: Ei paljoa tarvinnut mietiskellä kun korjaamo ilmoitti että koko lysti uudella jakopäällä,vesipumpulla,öljyilla ja muilla tarvikkeilla tulee maksamaan noin 1900€ kaikkineen töineen :o
Vanha kone sitten konttiin ja mietiskelemään uusia kujeita.
Aki-76 aikoinaan rakensi minulle ventoon oikein mukavan koneen ja siitä asti on ollu voimadieselin puremaa...Diffasin projektia lukeneena voisi tuosta toisesta koneesta alkaa laittamaan jotain vastaavaa.Ajattelin sen kuitenkin kunnostaa.

Terveiset Puolasta -awi-

Edit: sainpas lisättyä kuvankin....tossa siis vaihtokone 127tkm pitäisi olla ajettu.Autosta en viitsinyt käydä kuvia napsimassa kun aika hulina asentajilla päällä.Puretulta näyttää...

Kuva
diffas
Viestit: 572
Liittynyt: 28 Elo 2012, 05:29
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Audi A4,2004, S-Line,2.5tdiq

Viesti Kirjoittaja diffas »

Onkos projekti edennyt yhtään? :)
2½ vinkkeli sähkömaamoottori.
Vastaa Viestiin