Ahtoputkissa öljyä.

Intercoolerit, Vesiruiskut jne.
MRannikko
Viestit: 38
Liittynyt: 04 Marras 2012, 21:18
Paikkakunta: Järvelä

Ahtoputkissa öljyä.

Viesti Kirjoittaja MRannikko »

Kertokaas tyhmälle!

Elikkä olen tuossa huomannut että semmoista öljyn kuraa on tihkunut silikoni/kumimutkista klemmareiden ja putkien liitoksilta. Mitä tämä kielii? Itseäni enempi huolestuttaa se että tuota ilmenee myöskin imupuolella lähellä imusarjaa. Onko tuo ihan yleistä? Jos on niin putsaus on ilmeisen paikoillaan? Ja kuinkas usein putkianne rassaatte?
ramikoo
Viestit: 61
Liittynyt: 05 Marras 2012, 13:50
Paikkakunta: Lahti

Re: Ahtoputkissa öljyä.

Viesti Kirjoittaja ramikoo »

Täysin normaalia. Öljy on lähinnä huohotuksesta tullutta (hope so :) ). Pese cooleri, ja letkut. Laita huohotussäiliö niin loppuu nämä murheet. Tekee muutenkin koneelle hyvää kun ei mene muutakaan shaissea sen huohotuksen mukana. Ffp:llä topic missä disun huohotusta pohdittu tarkemmin. Jotkut sanovat että kone hengittämään tuon purnukan kautta. Jotkut sitä mieltä että ei enää paluuta säiliöstä koneeseen, tiedä sitten. Itselle tulossa tuo jälkimmäinen ekana varmaan pakuun (2,5 tdic pösönpaska) huohottaa meinaan ölppää kokolailla paljon. Siitä pesaisin coolerin toissakesänä ja tyhjensin sieltä varmaan puoli litraa öljyä. Onneksi olivat pysyneet siellä. Jos huohotuspurkista ei ole paluuta niin on hyvä olla tarkkana ettei se pääse täyttymään ja että purkki pääsee hengittämään vapaasti, jottei huohotuspuolelle tule koneeseen painetta.
MRannikko
Viestit: 38
Liittynyt: 04 Marras 2012, 21:18
Paikkakunta: Järvelä

Re: Ahtoputkissa öljyä.

Viesti Kirjoittaja MRannikko »

Huh!! Elikkä ilmeisesti voin huokaista näin alkuun helpotuksesta! Ellei nyt löydy sitten jotain 4litraa... Mutta joo tarviikin timpeerata tässä piakkoin putket puhtohiksi.
Vastaa Viestiin