Tehokkaampia xenoneita

Kaikki yleinen keskustelu.
v2ltr2
Viestit: 4
Liittynyt: 17 Huhti 2013, 21:07
Paikkakunta: Salla

Tehokkaampia xenoneita

Viesti Kirjoittaja v2ltr2 »

Elikkäs. Kyseessä olisi tälläinen lisävalo http://www.nettivaraosat.fi/pakettitarj ... -1044.html" onclick="window.open(this.href);return false; ja siinä on tuo D1S poltin niin olisko kellään tietoa saisko tuota poltinta jostain tehokkaampaa vaikka 75w-100w? Vai pitääkö se sit rakentaa jostain toisenlaisesta muutossarjasta poltin käypäseksi tuohon. Ku auttamatta tehoton lisävalo ja ei pysy pakkasella/lumi sateella puhtaana linssi ollenkaan. Kun tuli tuollaiset hommattua ja muuten kyllä hyvän tuntuset valot ku näkis vain vielä niin vois noihin jotain kokeilla värkätä. Niin arvelin että kysyä jos jollain sattuis oleen jo tietoa :D
p0wer
Viestit: 172
Liittynyt: 08 Marras 2012, 04:08
Paikkakunta: Jyväskylä, Vaajakoski
Viesti:

Re: Tehokkaampia xenoneita

Viesti Kirjoittaja p0wer »

Ballasti määrää valotehon, polttimo tehonkeston. Tehokkaammalla polttimolla et saavuta lainkaan lisää valotahoa.

Oletko tarkistanut: http://katuauto.fi/product_info.php/products_id/438" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja on muuten tuollanen F7 sikapaljo parempi ballasti kuin X-visionin alkuperäinen, pelkästään ballastia vaihtamalla tulet saamaan paljon enemmän valoa paljon nopeammalla syttymisellä. F7:aa on myyty nyt vuoden aikana reilusti, mutta vain yks on tullu takuuseen viallisena joten laatu on jees -sensijaan noissa X-Visioneissa on ollut aika paljon ongelmia nimenomaan tuon ballastin kanssa.

Niin ja, D1S:ään ei tosin voi vaihtaa ballastia tehokkaammaksi, vaan D1S tulisi samalla korvata D2S:llä. Kaikkia projektiin tarvittavia kamppeita löydät kyllä silti minulta.
v2ltr2
Viestit: 4
Liittynyt: 17 Huhti 2013, 21:07
Paikkakunta: Salla

Re: Tehokkaampia xenoneita

Viesti Kirjoittaja v2ltr2 »

No joo mulla onkin nuita 100w ballasteja valmiiksi jokunen kappale niin tilasin tuolta sinulta nuot D2S johdolliset polttimot niin katsotaampas jos nuista jonkulaiset sais nyt tehtyä :)
Vastaa Viestiin