Pickup 4 veekoo

Kaikki yleinen keskustelu.
veekoo
Viestit: 5
Liittynyt: 11 Syys 2016, 13:17
Paikkakunta: Lahti

Pickup 4 veekoo

Viesti Kirjoittaja veekoo »

Hyödynnentääns taas palstaa, kun tuli oikein asiaa. Pickuppia kun en ole vielä omistanut niin ajatushautomossa olisi sellainen lähi vuosina ostaa. Tietysti turbodiesel 4x4 ja kopiltaan sellainen, että pakettiauto rekisteröinnillä menee. Pikainen tutkaus nettiautoon ja siellä pyörii vähän ajettuja Isuzu D-maxeja ja Ford Rangereita. Muutaman litran nelarikoneita.

Yllättävän rahasyöppöjä, jos tilaa uuden: polttoainelämmitin kaukosäädöllä 2400€ ja renkaat/vanteet 2000€. Siihen karjapuskuri ja kaarirauta kopin taakse 2200€

Käytettynä olisi parempi löytyä niin saisi nuo talvilämmittimet ja renkaat vähintään pakettiin. Sitten pikkuhiljaa ostiskeleen RST-putkia autoon nokalle ja kopin taakse.

VAG-miiteissä pyörineenä minulle tietysti tyrkytetään VW Amarokkia, mutta tällä kertaa mennään mitä sopivaan hintaan löytyy merkkiin katsomatta. Pickupin funktiona olisi päivittäiset ajot, joten voi olla että takuu olisi hyvä juttu alkuvuosille.

Teho ja vääntö puolta sitten voi kutitella takuun päätyttyä. Parisen sataa heppaa ja viitisen sataa newtonia voisi olla lähellä virin jälkeen. Tekevätköhän arctictruckissa jotain tuolle kulkupuolelle...ainakin viihdyttäviä pickup-videoita niillä on!
Seat Toledo Tsih